| biseri iz školske klupe | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ksenči magičnom prašinom krasiš svet
Broj poruka : 2044 Datum upisa : 04.09.2008 Godina : 28 Lokacija : čik pogodi
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Uto Dec 23, 2008 1:38 pm | |
| juče za istoriju smo ušli u učionicu za geografiju i videli smo pano sa slikama nastavnika iz geografije i sedmaka sa facama iz smešna ogledala!!!! da li mozete da zamislite kako je nastavnik izgledao!!!! a tek sedmaci!!! svi smo se skupili iz razreda oko panoa i smejali smo se!!!!!!! | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Pon Jan 19, 2009 10:59 pm | |
| Danas,prvi dan,je bio THE BEST!!!!!!!!!! Danas smo igrali košarku sve devojčice i jedna moj drug! Protivničkom timu sam stalno otimala loptu . A posle fizičkog smo imali srpski i tako smo pisali nešo i odjednom je nestalo struje!!! !!! Bio je pusti mrak i neki su vristali i neki su se cudili,kukali itd. ali uglavnom je bilo strava!!!Oni koji su imali telefon su upalili lampicu na telefon.Preko puta naše učionice se culo: "AAA,ne vidim ništa!! " stvarno je bilo totallno COOL!!!!Poceli smo jedne druge da plašimo hahahahaha!!!! Opet se upalilo svetlo. Posle par sekundi opet je nestalo struje!!! Nastavnica nas je pustila kuci! U hodniku nisam mogla ništa da vidim! Neki su čak uzeli i pogrešne torbe . Ali stvarno je bilo cool!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Sre Jan 28, 2009 7:26 pm | |
| danas za geografiju nam je nastavnik pricao o nekom valjda prvom ili drugom svetskom ratu.pa je pricao nesto za automobile i rekao je da jedan je mogao da ide kroz vodu i da je mogao najvise da se krece 30 km/h a jedan moj drug je rekao "i biciklom ga olašiš" a drugi moj drug je rekao "a kako bicikli moze da se vozi kroz vodu" | |
|
| |
Marija aktivni član
Broj poruka : 100 Datum upisa : 23.12.2008 Godina : 26
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Sub Jan 31, 2009 12:07 am | |
| | |
|
| |
lili aktivni član
Broj poruka : 110 Datum upisa : 06.02.2009
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Sub Feb 07, 2009 1:23 pm | |
| Cujte ovo:mi smo ucili glagolsku odredbu za uzrok i on je rekao da trci zbog trcanja. :P | |
|
| |
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Sub Feb 07, 2009 10:44 pm | |
| U sredu je nas nastavnik iz geografije (bio je bas raspolozen) onako se stalno zezao i šalio sa nama pa je umočio u casicu gde su bile visibabe umocio u vodu i liznuo | |
|
| |
lili aktivni član
Broj poruka : 110 Datum upisa : 06.02.2009
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Pet Feb 13, 2009 9:29 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Pet Feb 13, 2009 10:32 pm | |
| U ovu sredu sto je bila nastavnik iz geografije je bio stvarno car!!! CARINA! ! Sredio nam je sa nastavnicom iz istorije da ne odgovaramo za ocenu!DAL MOZETE DA POVERUJETE!JA NE | |
|
| |
Merjem aktivni član
Broj poruka : 142 Datum upisa : 19.03.2009
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Pon Mar 23, 2009 1:55 pm | |
| Jao sta si Ksenija svsat napisala hehe | |
|
| |
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Pon Mar 23, 2009 3:35 pm | |
| eee nisam vam pričala ovo smejaćete se Mis mo u petak išli u školu gore na kompjutere i onda pošto nije bilo dovoljno za sve neke moje drugarice i ja otišli smo sa nastavnikom geografije kod pedagoga u kancelariju ali pedagog nije bio tu. Onda nas je nastavnik zezao smejali smo se ko ludi 1.Pričali smo o jednom nasem bezobraznom drugu i nastavnik ga je sa šalom ismevao zato što taj drug nastavnika vređa.Joj smejali smo se 2.Pričali smo o roditeljskom sastanku kao jedan kao roditelj nesto gleda na sat i udari dupetom drugog da ste videli kako se nastavnik zezao 3.Pravio je neke face,zezali smo se i pričali viceve 4.Onda smo pričali kao ko će za šta da upiše školu.Onda jedna moja drugarica je rekla da će ona za gimnastiku (jer ona je bila najbolja u tome,imala je puno diploma i zlatnih medalja) i onda se nastavnik kao šalio kao da ona upiše za cirkus i ljudi gledaju njene gimnastičke pokrete i kako drži majmuna onda je rekao za moju drugu neku drugaricu da kao hehe npr kad zavrsi za mesara da kaze:sta ces,oces malo butkice i klepne se po butinama nastavnik Joj da ste bili tu cepali bi ste se kao ludi | |
|
| |
Merjem aktivni član
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Pon Mar 23, 2009 8:49 pm | |
| HeHe! U prvom razredu je moj drug pitao uciteljicu da li moze u WC i uciteljica je odobrila!On se u ucionicu vratio gol i dosao uciteljici mozete li me obuci ja se ne znam obuci!Bio je skroz gol sve djevojcice su mu buljile u onu stvra osim mene i Sanje!Bilo je to nezaboravno!HeHe | |
|
| |
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Pon Mar 23, 2009 9:12 pm | |
| Hehehehehehehehehe pa dobro to je bio prvi razred hahaha | |
|
| |
Merjem aktivni član
| Naslov: Re: biseri iz školske klupe Uto Mar 24, 2009 12:17 am | |
| HeHe ali je ipak smijesno! | |